Jaarvergadering Dorpsbelangen

Jaarvergadering Dorpsbelangen

Op vrijdag 31 januari is er weer de Jaarvergadering van Dorpsbelangen. Alle inwoners van Tinallinge worden uitgenodigd om terug te kijken op het afgelopen jaar en mee te beslissen over het komend jaar.

30 kilometer-zone
Een van de onderwerpen op de Jaarvergadering is een eventuele 30 kilometer-zone op De Vennenweg. Volgens de gemeente Hogeland is dit niet mogelijk omdat De Vennenweg niet aan de wettelijke voorwaarden voldoet. Zo is er geen aaneengesloten bebouwing aan beide kanten van De Vennenweg.

Vandaar dat de gemeente nu voorstelt om de 2 kruisingen naar het dorp met rood asfalt te benadrukken zodat duidelijk wordt dat verkeer van rechts (uit het dorp) voorrang heeft.

Meer uitleg lees je terug in het voorstel van de gemeente (pdf) en de bijbehorende tekening (pdf).

Reacties zijn gesloten.