Concerten

Concerten

Benefietconcert Vocaal Ensemble Curiosa

Op zondag 28 april geeft Vocaal Ensemble Curiosa om 15:00 uur een benefietconcert in de kerk van Tinallinge. De entree is gratis, maar na afloop graag een een gift voor het goede doel!

Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum heeft een breed repertoire; variërend van wereldmuziek, lichte muziek, klassiek tot popmuziek.  Het ensemble staat onder leiding van Julia Zaytseva (cum laude Conservatorium Groningen, cum laude Conservatorium Kazan, Rusland). Er wordt in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, Latijn en Nederlands gezongen.

vocaal-ensemble-curiosa

Sinds 2009 treden ze regelmatig op en zingen minstens 2 x per jaar voor goede doelen. Met de opbrengst van onze benefietconcerten ondersteunen ze o.a. de doelstelling van Stichting Stem. De opbrengst van dit concert wordt deels gebruikt voor het plaatsen van een picknicktafel in de speeltuin van Tinallinge.

Sponsors
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Slagerij J. Bos Baflo, Coop Verstraete Baflo, Schildersbedrijf J. Cleveringa Baflo, Dick Norg smederij tuintechniek Baflo, Kapsalon Martinique Baflo, Meubelstoffeerderij Wortelboer Baflo,Zorg voor Aandacht Tinallinge, Tckl BV Bedum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *