Concerten

Concerten

Zondagmiddag-concert Tinallinge met het kwartet Calure

Op zondag 26 juni 2022 geeft het Calure Kwartet een concert in de Onze Lieve Vrouwekerk in Tinallinge. Het concert duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt € 12,50.

Het jonge, getalenteerde Calure Kwartet bestaat uit Eline de Vries (viool), Camille Buitenhuis (viool), Ruth Bosboom (altviool) en Caspar Westerman (cello) en is opgericht in 2015. De leden leerden elkaar kennen via het Haydn Jeugd Strijkorkest, waarvan ze aanvoerder en concertmeester zijn geweest. Sindsdien spelen ze met veel plezier samen en treden ze ook regelmatig op.

Ook op solistisch gebied zijn ze actief. Zo soleerden de leden bijvoorbeeld met verschillende orkesten en zijn ze allemaal prijswinnaars van verscheidene concoursen, zowel nationaal als internationaal. Ook namen ze deel aan academies als het Peter de Grote Festival, Nationaal Jeugd Orkest en het Schleswig Holstein Festival Orchestra. Ze speelden o.a. samen met de harpist Remy van Kesteren en het Matangi Kwartet.

Calure staat voor passie en hun passie voor muziek wil het kwartet op haar publiek overbrengen. Momenteel studeren de musici aan het Conservatorium van Amsterdam, het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Op 26 juni brengt het kwartet een gevarieerd programma met romantische tot licht moderne stukken.
Programma

  • Johannes Brahms, Strijkkwartet Nr 2, Op.51
  • Joseph Haydn, Strijkkwartet Nr 3, Op. 74
  • Philip Glass, Strijkkwartet Nr 2 “Company”

Reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer 06-12654147 of cultuurtinallinge@gmail.com

Sponsors
Dit concert is mede mogelijk gemaakt door: Slagerij J. Bos Baflo, Coöp Verstraete Baflo,
Dick Norg smederij Tuintechniek Baflo, Kapsalon Martinique Baflo, Meubelstoffeerderij
Wortelboer Baflo, Stichting Tinallinge Plus, Cateringbedrijf KoKanja Tinallinge.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *