Exposities

Exposities

Zomertentoonstelling in Tinallinge

In het Gebouwtje van Tinallinge, te vinden aan de Tjarda van Starkenborghweg 9, is van 20 augustus tot en met 11 september 2022 een tentoonstelling van gevarieerde kunst te zien. De opening vindt plaats op 20 augustus om 16.00 uur en is, net als de expositie , voor iedereen gratis toegankelijk. Na de opening is de tentoonstelling tot en met 11 september steeds op zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

De expositie wordt verzorgd door de zes leden van het kunstenaarscollectief Artcetera. De leden hebben elkaar ontmoet tijdens de vijf jarige deeltijdopleiding autonome kunst van de Academie Minerva Groningen. Sinds 2007 zijn ze afgestudeerd en is hun samenwerking bevestigd in de oprichting van het kunstenaars-colectief Artcetera. Het heeft, naast het uitwisselen van informatie het ondersteunen en stimuleren van elkaar, ook het bevorderen van de bekendheid van de aangesloten beeldende kunstenaars ten doel. En dat gebeurt nu in Tinallinge!!

De exposanten zijn Anja Knoopers, Anja Nutters, Maria Visser, Sietske Bosma, Alice Koopmans en Ans van Genderen. Zij exposeren met een keur aan werk variƫrend van schilderijen, grafiek en tekeningen. Ook beeldhouwer Jan Reemeijer is te gast en exposeert zijn keramiek.

Via de website www.artcetera.nl krijgt u een mooi overzicht krijgen van het werk van de leden van Collectief. De Culturele Commissie Tinallinge nodigt hierbij iedereen die belangstelling heeft uit om bij de opening aanwezig te zijn en uiteraard daarna de tentoonstelling te bezoeken.

Deze tentoonstelling wordt gesponsord door: Slagerij J. Bos Baflo, Coop Verstraete Baflo. Dick Norg smederij tuintechniek Baflo, Kapsalon Martinique Baflo, Meubelstoffeerderij Wortelboer Baflo, Stichting Plus Tinallinge, Kokanja Tinallinge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *