Culturele Commissie

Culturele Commissie

De culturele commissie van Tinallinge bestaat uit:

 • Anja
 • Wieke

De culturele commissie organiseert onder andere concerten, exposities en voorstellingen.

2 gedachten over “Culturele Commissie

 1. Dag Anja, A.s. augustus/september doe ik mee met de expositie in het Gebouwtje van Tinallinge.
  Door problemen – vrij ernstig- met de computer ben ik gegevens kwijt, van de afspraken. Derhalve probeer ik je nu via deze mail te bereiken. Hoor graag van je. LEA

 2. Geachte heer, mevrouw,
  Het Kaukasisch mannenensemble uit het Westerkwartier en de rederijkerskamer Ons Genoegen uit Leek hebben de handen ineen geslagen om een mooie, gevarieerde Russische voorstelling te maken onder de titel ‘In love with Russia’.
  Het Kaukasisch mannenensemble is een koor dat zingt in het Russisch en Kaukasisch en de rederijkerskamer Ons Genoegen speelt toneel en heeft daarnaast een liefhebber van Russische literatuur in haar gelederen.
  De basis van de gezamenlijke Russische voorstelling vormt de zang van het mannenensemble met een variëteit aan liederen. Het wordt afgewisseld met een prachtig Russisch verhaal en een luchtig, kort Russisch toneelstuk van Ons Genoegen.
  Wij kunnen u deze mooie, gevarieerde Russische voorstelling aanbieden in de maanden november en december 2020 en januari 2021.
  Als u interesse heeft voor een optreden dan kunt u contact opnemen met Abel ten Have, tel. 0594-516469 of e-mail: tenhavea@xs4all.nl.
  Met vriendelijke groet,
  Abel ten Have, rederijkerskamer Ons Genoegen
  Aartjan Feitsma, Kaukasisch mannenensemble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *