Ook exposeren in Tinallinge?

Ook exposeren in Tinallinge?

De Culturele Commissie Tinallinge wil gedurende het jaar aan kunstenaars de gelegenheid geven om hun schilderijen voor een bepaalde periode op te hangen in het Gebouwtje in Tinallinge. De geƫxposeerde werken worden in principe ter verkoop aangeboden. Lees meer over exposeren in Tinallinge.

Iedereen, die belangstelling heeft in Tinallinge te exposeren, wordt verzocht contact op te nemen met de Culturele Commissie Tinallinge, Tjarda van Starkenborghweg 8, 9954TS Tinallinge, tel: 0595-423784 of theojoostens@hotmail.com

lydiajonkman2

Van vrijdag 27 september t/m zondag 3 november is er een expositie van schilderijen van Lydia Jonkman. De expositie is te bekijken op elke laatste vrijdag van de maand van 20:00- 22:00 uur of op afspraak.

Reacties zijn gesloten.