Seizoensopening met dorpsdiner

Seizoensopening met dorpsdiner

Nu het allemaal weer kan, willen we graag het nieuwe seizoen openen met een (na)zomers dorpsdiner. Het Gebouwtje is geopend om 17.00 en rond 18.00 uur begint de maaltijd. Wij zullen vanuit het bestuur zorgen voor soep en stokbroden met kruidenboter.

Salades
We willen jullie als dorpsgenoten vragen salades te maken. Laat even weten of je dat ook van plan bent, dan kunnen we een beetje overzien wat er wordt aangereikt. Het diner is gratis, we zetten wel een potje neer voor een vrijwillige bijdrage. We hopen op een grote opkomst zodat we samen de start van het nieuwe seizoen kunnen vieren! Graag van te voren even melden of je ook komt en met hoeveel, dan kunnen we hier met de inkoop rekening mee houden.

Eerste open avond op vrijdag 29 oktober
Na het dorpsdiner gaan we weer beginnen met de reguliere open avonden op de laatste vrijdag van de maand. Dus de eerste is dan op vrijdag 29 oktober. Wil je achter de bar staan, geef je dan vooral even op!!

Reacties zijn gesloten.