Klaverjasmiddag

Klaverjasmiddag

klaverjassenZondagmiddag 10 november vindt er vanaf 14.00 uur een klaverjasmiddag plaats in het Gebouwtje. Er is een inschrijfbedrag van 2 euro waardoor de drie hoogst genoteerde klaverjassers én de laatst genoteerde een leuk prijsje kan worden aangeboden. De koffie en thee worden aangeboden door Dorpsbelangen, overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
We willen graag dat je je vooraf even opgeeft, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Vind je het leuk om kennissen of familie mee te nemen is dat natuurlijk helemaal prima. Je hoeft géén gevorderde klaverjasser te zijn, al doende leert men tenslotte en het gaat om de gezelligheid! Ook onze jeugdige bewoners die het klaverjassen enigszins onder de knie hebben zijn van harte welkom!

Wil je meedoen, stuur dan even uiterlijk 3 november een mailtje naar j.vaneman@home.nl

Reacties zijn gesloten.