Speciale open avond: kom met je ideeën!

Speciale open avond: kom met je ideeën!

Op vrijdag 27 september is er een speciale open avond. Op deze avond willen wij als bestuur jullie ook uitnodigen om met elkaar te brainstormen over 2 dingen. Het gaat om een brainstorm, het is geen ledenvergadering, we nemen geen besluiten.

  1. Op de eerste plaats willen we ideeën verzamelen over de verlichting in het Gebouwtje. We hebben nu de stamtafel met gerieflijke stoelen geplaatst, nu is aan de orde welke verbetering van de verlichting we willen aanbrengen. We hebben nog voldoende middelen om dit uit het dorpsbudget te financieren.
  2. Op de tweede plaats willen we graag wensen op een rij zetten voor 2020. Het ziet er naar uit dat we dan wederom middelen beschikbaar krijgen om te investeren in activiteiten die de leefbaarheid bevorderen.

Hoeveel we krijgen is niet zeker, maar het is goed om plannen te ontwikkelen. Bij sommige zaken kunnen we ook aankloppen bij het loket Leefbaarheid die aardgasmiddelen inzetten te behoeve van de leefbaarheid. Kom ideeën aanleveren.

Auktje en Ruud staan achter de bar. De koffie/ thee staat klaar om 20:00 uur.

Reacties zijn gesloten.