TOP-avond over zorg

TOP-avond over zorg

Vrijdag 8 april was er weer een TOP-avond. (TOP staat voor: Tinallinger Overleg Podium). Deze keer hebben we gebrainstormd over hoe we als dorpsbewoners kunnen werken aan een levensbestendig dorp waarin iedereen zo lang mogelijk gezond en gelukkig in de eigen omgeving kan wonen.

Welke goede voorbeelden zijn er als het gaat om nabuurschap? Zijn er onderdelen waar je redelijk eenvoudig toch mooie stappen kunt zetten? Hoe breng je vraag en aanbod bij elkaar? En: welke inspirerende voorbeelden zijn er waar we iets van kunnen leren?

Francie Kaaijk, voorzitter van de Dorpscoöperatie Warffum en de Stichting GoudOudinWarffum, vertelde over het ontstaan en de werkwijze van deze coöperatie.

Lees hier het verslag van de avond (van John Vaneman).

Reacties zijn gesloten.