Dorpsdiner: stamppot hete bliksem!

Dorpsdiner: stamppot hete bliksem!

stamppotdinerDe zomer gaat over in de herfst. Een uitstekende periode om het dorpsdiner in het teken te stellen van de stamppot! Gert Jan heeft aangeboden om een stamppot appelen oftewel ‘Hete Bliksem’ voor ons te maken met zoete appels uit eigen tuin.

Om te zorgen dat er voor een ieder wat wils is, zoeken wij nog een of twee stamppot koks en een of twee koks om een dessert te maken. Net als bij de vorige dorpsdiners worden je kosten volledig vergoed door de bijdrage aan het diner (ca. 5 euro per persoon) en vragen wij je vooral je tijd, kookkunst en liefde in de bereiding te steken.

Meehelpen in de keuken?
Gert Jan is bereid om deze keer de coördinatie van het kook- en serveergebeuren voor zijn rekening te nemen. Wil je helpen in de voorbereiding of uitvoering van dit dorpsdiner, dan kun je rechtstreeks met hem contact opnemen.

Opgeven voor het dorpsdiner
Opgeven voor dit dorpsdiner kan via: dorpsbelangentinallinge@gmail.com tot 23 oktober 2015.
Wij ontmoeten je graag ook weer tijdens dit dorpsdiner!

Met vriendelijke groet,
Gert Jan, Wim, Stiena en Saskia

Reacties zijn gesloten.