TOP-avond over duurzame energie

TOP-avond over duurzame energie

Zoals gemeld op de jaarvergadering, organiseren we dit jaar een aantal “TOP-avonden” waar we diverse onderwerpen gaan verkennen. TOP staat voor Tinallinger Overleg Podium. We laten ons om te beginnen dit jaar vooral informeren, door anderen en door elkaar.

De tweede TOP avond is vrijdag  25 september. Aanvang 20 u.
Onderwerp deze keer : DUURZAME ENERGIE.

We hebben de GRONINGER ENERGIE KOEPEL uitgenodigd. Zij organiseren en ondersteunen van alles op gebied van energie, op coöperatieve basis, en kunnen ons daar van alles over vertellen. Het is heel praktisch allemaal, met dingen waar je desgewenst direct mee aan de slag kunt. Vragen staat verder vrij.

Heb je nu al vragen of opmerkingen dan horen we dat graag.

Het informatieve deel duurt tot uiterlijk 22.00 uur, daarna staat de wijn klaar..

Nb: de komende tijd komen er meer TOP avonden. We hebben al een aantal onderwerpen, maar extra ideeën zijn altijd welkom…

Groeten

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.