Open Monumentendag met schilderijen van Steffen Buikema

Open Monumentendag met schilderijen van Steffen Buikema

SB09-150x90Op zaterdag 13 september is het weer Open Monumentendag. Dan exposeert Steffen Buikema met in de kerk van Tinallinge met zijn schilderijen van romano-gotische kerken in Groningen en Ost-Friesland. Nieuw zijn drie surrealistische werken van kerken.

De Onze Lieve Vrouwe Kerk in Tinallinge is zaterdag 13 september open van 10.00 tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk.

 

Andere activiteiten
De Historisch Kring organiseert nog andere activiteiten op Open Monumentendag. Zo kunt u met een Jan Plezier een rondleiding krijgen door Baflo en Tinallinge of met een mini-taxi door Rasquert, Den Andel en Saaxumhuizen. Meer informatie vindt u in dit overzicht van de Historische Kring.

Reacties zijn gesloten.