Open avond met bierproeverij

Open avond met bierproeverij

ger-veltmanNa het overweldigende succes van de wijnproeverij van vorig jaar deze keer op veler verzoek:
Een bierproeverij op vrijdag 26 oktober. Voor de bierproeverij hebben wij uitgenodigd: Ger Veltman.

Ger is hobby-brouwer sinds begin 2000. Na een aantal jaren thuis bier brouwen heeft hij zich aangesloten bij “De Zware Jongens”, een groep van 25 personen, die gezamenlijk de brouwerij “Maallust” hebben opgericht, gevestigd in de voormalige graanmaalderij van het Drentse Veenhuizen.

maallust-triple-bierDe “Zware Jongens” zijn gezamenlijk eigenaar van deze brouwerij, maar er zijn maar 3 echte brouwers, onder wie Ger Veltman. Ger zal een voordracht houden over het brouwproces in het algemeen en over de geschiedenis van de brouwerij ”Maallust”. De bieren van brouwerij Maallust zullen we vervolgens gaan proeven.

Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 10,- aan iedereen die wil deelnemen aan de bierproeverij. Wij beginnen om 20:00 uur met de koffie en om 20:30 met de bierproef avond. Uiteraard is iedereen die hieraan niet wil deelnemen van harte welkom om een gewoon biertje of iets anders te drinken Om deze avond te kunnen organiseren hebben wij tenminste 15 actieve proevende deelnemers nodig. Daarom vragen wij aan iedereen die mee wil doen zich zo spoedig mogelijk op te geven bij Theo en/of Marieke.

Reacties zijn gesloten.