Massaal geklust op zaterdag 9 juni

Massaal geklust op zaterdag 9 juni

Afgelopen week is er echt MASSAAL geklust door Tinallingers. Doordeweeks is er dagen en avonden geverfd, en zaterdag zijn er zo’n 10 man/vrouw bezig geweest met het aflakken ( en cateren). Ramen, bar, lambrisering , deuren, echt alles staat er weer gekleurd op.

En het is echt schitterend geworden ! Kijk maar eens door de ramen. Of bekijk hieronder de foto’s. (PS: de verdeling licht donker berust op louter toeval….)

Nu willen we alvast iedereen heel hartelijk bedanken voor alle medewerking en meeleven tot nu toe, echt grote klasse!

Rest nog de vloer: daarvoor gaan zoeken we nog een paar man die op avonden deze klus gaan klaren. En dan kan de inrichting gaan beginnen. De gordijnen zijn al gereed, en de tafels wordt gewerkt, kortom: het gaat gestaag verder.

Groeten, namens de diverse commissies

Reacties zijn gesloten.