Concerten

Concerten

Swingend concert JazzSkaBrass in Tinallinge

jazzskabrass
Foto: Tina Lantink

Op zondagmiddag 8 april organiseert de Culturele Commissie Tinallinge in de kerk van Tinallinge een swingend concert, deze keer met de achtkoppige formatie Website van JazzSkaBrass. Opgericht door de Winsumers John Vaneman en Heine van Calker, speelt deze ban een vrolijke mix van ska, blues, en jazz met een stevig New Orleans-sausje.

De vooral in de zeventiger jaren vermaarde Dirty Dozen Brassband en het New York Ska Jazz-orkest zijn hun grote voorbeelden. Het repertoire loopt van bewerkingen van bekende popnummers van o.a. Dr. John, hirstorische blues-hits van Thelonius Monk via ska-ritmes naar swingende jazzstandards van Duke Ellington en Dave Brubeck.

De blazerssectie bestaat uit Heine van Calker op trompet, John Vaneman op tenorsax, John Doon op trombone, Mark Blaauwwiekel en Harry Peppelenbos op sousafoon en Thea Assies op de baritonsax. Op drums excelleert Bram van der Land en Hans Elmers verzorgt slag/solo- en basgitaar. Het belooft een swingende muzikale middag te worden!

Aanvang en kaarten
Het concert van begint op zondagmiddag om 15.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Het adres is Kerkpad 6 in Tinallinge De entree bedraagt € 9.

Eén gedachte over “Concerten

  1. Het was een geweldig leuk concert met Jazzskabrass op 8 april. Gezellig, swingend, zowel muzikanten als bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *